Vakantiehuis ‘Boshuis’ Veluwe

Compleet van binnen

Recentelijk hebben wij het Boshuis gemoderniseerd. Het voldoet aan alle moderne eisen alsof het je eigen huis is..

Het vakantiehuis heeft alle kamers op de begane grond. Er is een nieuwe keuken, modern sanitair en centrale verwarming. Het is 100m2 groot, dus groter dan menig appartement!

Er is een huiskamer met een zijkamer en open keuken.  De huiskamer heeft een open haard (gratis brandhout is aanwezig!), die voor warmte en gezelligheid zorgt. Ook heeft de kamer grote ramen tot de grond, wat je het gevoel geeft midden in de natuur te zijn. De konijntjes en eekhoorns zie je zo voor het raam scharrelen.

De huiskamer is groot genoeg, zodat ook kinderen er speelruimte hebben. Doordat de kamer verdeeld is in een huiskamer en een zijkamer, kan ieder ook zijn eigen ding doen. De open keuken  heeft voldoende eigen ruimte om elkaar niet in de weg te lopen.

In de zijkamer staat de eettafel. Op de lange zomeravonden kunt u van hieruit buiten op het terras zitten, voor de openslaande deuren. Of juist wat verder van de woning op het grote terras heerlijk barbecueŽn. De dichte begroeiing geeft volstrekte privacy.

De keuken is van alle gemakken voorzien. Met een vaatwasser en een grote combi-oven. Ook zijn er in de bijkeuken een extra koelkast en vriezer voor extra boodschappen. De badkamer is lekker ruim met een grote douchecabine en twee wastafels.  Gemakkelijk om kinderen te badderen. Een prima natuurhuisje dus.

Er zijn drie slaapkamers voor ieder twee personen waardoor je met 6 personen in het Boshuis terecht kan. 

Als meer wilt weten over het interieur en inventaris van dit vakantiehuisje in het bos, klick dan op de knop hiernaast.

Vakantiehuis Veluwe Boshuis BadkamerVakantiehuis Veluwe Boshuis SlaapkamerVakantiehuis Veluwe Boshuis Keuken
Vakantiehuis Veluwe Boshuis Plattegrond 100m2Huiskamer vakantiewoning Boshuis Oosterbeek